Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12455
Title: | Організація обслуговування в закладах харчування |
Authors: | Банєва, Ірина Олексіївна Baneva, Irina |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Організація обслуговування в закладах харчування : методичні рекомендації до виконання практичних занять та самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2022. 34 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12455 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
banyeva-organizac-obslug-prakt-2022.docx.pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.