Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12455
Title: Організація обслуговування в закладах харчування
Authors: Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Організація обслуговування в закладах харчування : методичні рекомендації до виконання практичних занять та самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2022. 34 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12455
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
banyeva-organizac-obslug-prakt-2022.docx.pdf1,08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.