Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12543| Назва: | Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід |
| Автори: | Ткаченко, Діна Віталіївна Tkachenko, Dyna Пустова Ольга Григорівна, редактор Цокало Олена Олександрівна, редактор |
| Дата публікації: | 2022 |
| Бібліографічний опис: | Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. Д. В. Ткаченко ; за ред. О. Г. Пустова, О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2022. 68 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Бібліографічний покажчик «Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід» присвячений темі сучасного стану та перспективним напрямам розвитку технологій переробки і зберігання плодів та ягід. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань переробки і зберігання плодів та ягід. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12543 |
| Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| pereob_yag_2022-web.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.