Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12543
Назва: Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід
Автори: Ткаченко, Діна Віталіївна
Tkachenko, Dyna
Пустова Ольга Григорівна, редактор
Цокало Олена Олександрівна, редактор
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. Д. В. Ткаченко ; за ред. О. Г. Пустова, О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2022. 68 с.
Короткий огляд (реферат): Бібліографічний покажчик «Сучасні технології переробки і зберігання плодів та ягід» присвячений темі сучасного стану та перспективним напрямам розвитку технологій переробки і зберігання плодів та ягід. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань переробки і зберігання плодів та ягід.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12543
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pereob_yag_2022-web.pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.