Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12884
Title: Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА
Other Titles: Conservation of biological value of apples by DEPAA antioxidant composition treatement.
Authors: Байбєрова, С. С.
Baiberova, S.
Keywords: яблука
антиоксиданти
біологічна цінність
поліфеноли
аскорбінова кислота
природний імунітет
Issue Date: 2014
Citation: Байбєрова С. С. Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА / С. С. Байбєрова // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 3(1). - С. 153-158.
Abstract: Досліджено вплив обробки антиоксидантною композицією ДЕПАА на сумарний вміст поліфенолів і аскорбінової кислоти в плодах яблунь під час зберігання. Встановлено, що обробка плодів яблунь екзогенною антиоксидантною композицією сприяє гальмуванню розпаду ендогенних антиоксидантів плоду, що дозволяє підтримувати природний імунітет яблук та зберегти їх високу біологічну цінність.
The influence of DEPAA antioxidant composition of treatment on the total polyphenols and ascorbic acid content in apples during storage was investigated. It is established that the apples treatment by exogenous antioxidant composition decreses degradation of endogenous antioxidants of a fruit.It allows to sustain natural immunity of apples and to storage their biological value.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/12884
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 3 (79). - Т. 1.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Байберова.pdf615,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.