Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13006
Назва: Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи
Автори: Ткаченко, Діна Віталіївна
Tkachenko, Dina
Цокало Олена Олександрівна, редактор
Ключові слова: бібліографічний огляд
готельний сервіс
менеджмент готельного господарства
менеджмент ресторанного господарства
сервісологія
ресторанне господарство
проєктування закладів ресторанного господарства
устаткування закладів роесторанного господарства
технологія продукції ресторанного господарства
маркетинг в готельно-ресторанному господарстві
ресторанний бізнес
готельно-ресторанний бізнес
обладнання закладів ресторанного господарства
індустрія гостинності
сфера обслуговування
організація готельного господарства
управління послугами
готельна справа
організація ресторанного господарства
ресторанна справа
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи : бібліографічний огляд / уклад. Д. В. Ткаченко ; за ред. О. О. Цокало. Миколаїв : МНАУ, 2023. 77 с.
Короткий огляд (реферат): Бібліографічний огляд «Теоретичні, економічні та практичні аспекти готельно-ресторанної справи» присвячений темі сучасного стану та перспективним напрямам розвитку готельно-ресторанної індустрії. До складу огляду увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет присвячені різноманітним питанням розвитку готельно-ресторанної справи. При підготовці видання були використані фонди, каталоги та картотеки бібліотеки, бази даних бібліотеки МНАУ та електронні версії повнотекстових документів, розміщених в Інтернет. Матеріали розміщено за алфавітом авторів та назв видань. Опис документів наведено мовою оригіналу. Бібліографічний опис зроблено за стандартом України ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання». Слова і словосполучення скорочуються відповідно діючим стандартам ДСТУ 35.82- 97 «Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила». Бібліографічний огляд адресований здобувачам вищої освіти, науковцям, аспірантам, викладачам, а також тим, хто цікавиться питаннями індустрії гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13006
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Готель_виставка_pdf (1).pdf4,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.