Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13056
Назва: | Мікробіологія |
Автори: | Кот, Стах Петрович Kot, Stah Іовенко, Артем Володимирович Iovenko, Artem Лумедзе, Імін Халідович Lumedze, Imin Посухін, Вадим Олександрович Posukhin, Vadim Лумедзе, Тетяна Семенівна Lumedze, Tetiana |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Мікробіологія : методичні рекомендації до лабораторно-практичних занять для здобувачів початкового (молодший бакалавр) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. С. П. Кот, А. В. Іовенко, І. Х. Лумедзе, В. О. Посухін, Т. С-М. Лумедзе. Миколаїв : МНАУ, 2023. 76 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13056 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kot-mikrobiolog-lab-prakt-mol-bak-2023.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.