Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13208
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Червен, Іван Іванович | - |
dc.contributor.author | Cherven, Ivan | - |
dc.contributor.author | Банєва, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Baneva, Irina | - |
dc.contributor.author | Піюренко, Ілона Олексіївн | - |
dc.contributor.author | Piyurenko, Ilona | - |
dc.contributor.author | Величко, Олена В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Velychko, Olena | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Pavlуuk, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Кушнірук, Віктор Степанович | - |
dc.contributor.author | Kushniruk, Viktor | - |
dc.contributor.author | Іваненко, Тетяна Яківна | - |
dc.contributor.author | Ivanenko, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Гаврилова, Олена Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Gavrilova, Olena | - |
dc.contributor.author | Андрющенко, Яна Едуардівна | - |
dc.contributor.author | Andriushchenko, Yana | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-19T11:25:56Z | - |
dc.date.available | 2023-04-19T11:25:56Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа» / уклад. І. І. Червен, І. О. Банєва, І. О. Піюренко, О. В. Величко, , С. І. Павлюк В. С. Кушнірук, Т. Я. Іваненко, О.В.Гаврилова, Я. Е. Андрющенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 29 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13208 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | 241 «Готельно-ресторанна справа» (бакалавр) | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування» | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1-cherven-prakt-z-fahu-241-grs-2022.pdf | 493,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.