Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13208
Назва: | Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування» |
Автори: | Червен, Іван Іванович Cherven, Ivan Банєва, Ірина Олексіївна Baneva, Irina Піюренко, Ілона Олексіївн Piyurenko, Ilona Величко, Олена В’ячеславівна Velychko, Olena Павлюк, Світлана Іванівна Pavlуuk, Svitlana Кушнірук, Віктор Степанович Kushniruk, Viktor Іваненко, Тетяна Яківна Ivanenko, Tetyana Гаврилова, Олена Вікторівна Gavrilova, Olena Андрющенко, Яна Едуардівна Andriushchenko, Yana |
Ключові слова: | 241 «Готельно-ресторанна справа» (бакалавр) |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа» / уклад. І. І. Червен, І. О. Банєва, І. О. Піюренко, О. В. Величко, , С. І. Павлюк В. С. Кушнірук, Т. Я. Іваненко, О.В.Гаврилова, Я. Е. Андрющенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 29 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13208 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1-cherven-prakt-z-fahu-241-grs-2022.pdf | 493,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.