Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13208
Title: | Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування» |
Authors: | Червен, Іван Іванович Cherven, Ivan Банєва, Ірина Олексіївна Baneva, Irina Піюренко, Ілона Олексіївн Piyurenko, Ilona Величко, Олена В’ячеславівна Velychko, Olena Павлюк, Світлана Іванівна Pavlуuk, Svitlana Кушнірук, Віктор Степанович Kushniruk, Viktor Іваненко, Тетяна Яківна Ivanenko, Tetyana Гаврилова, Олена Вікторівна Gavrilova, Olena Андрющенко, Яна Едуардівна Andriushchenko, Yana |
Keywords: | 241 «Готельно-ресторанна справа» (бакалавр) |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа» / уклад. І. І. Червен, І. О. Банєва, І. О. Піюренко, О. В. Величко, , С. І. Павлюк В. С. Кушнірук, Т. Я. Іваненко, О.В.Гаврилова, Я. Е. Андрющенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 29 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13208 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1-cherven-prakt-z-fahu-241-grs-2022.pdf | 493,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.