Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13208
Title: Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
Authors: Червен, Іван Іванович
Cherven, Ivan
Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Піюренко, Ілона Олексіївн
Piyurenko, Ilona
Величко, Олена В’ячеславівна
Velychko, Olena
Павлюк, Світлана Іванівна
Pavlуuk, Svitlana
Кушнірук, Віктор Степанович
Kushniruk, Viktor
Іваненко, Тетяна Яківна
Ivanenko, Tetyana
Гаврилова, Олена Вікторівна
Gavrilova, Olena
Андрющенко, Яна Едуардівна
Andriushchenko, Yana
Keywords: 241 «Готельно-ресторанна справа» (бакалавр)
Issue Date: 2022
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа» / уклад. І. І. Червен, І. О. Банєва, І. О. Піюренко, О. В. Величко, , С. І. Павлюк В. С. Кушнірук, Т. Я. Іваненко, О.В.Гаврилова, Я. Е. Андрющенко. Миколаїв : МНАУ, 2022. 29 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13208
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1-cherven-prakt-z-fahu-241-grs-2022.pdf493,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.