Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13353
Назва: Technology of production and processing of pig products
Інші назви: Tехнологія виробництва і переробки продукції свинарства
Автори: Тішечкіна, Катерина Вікторівна, науковий керівник
Tishechkina, Kateryna, scientific director
Yelinek, Ye
Єлінек, Є. О.
Ключові слова: pig breeding
technology
production
production свинарство
технологія
продукція
виробництв
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Yelinek Ye. Technology of production and processing of pig products = Tехнологія виробництва і переробки продукції свинарства // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 23 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 32-34.
Короткий огляд (реферат): The article is devoted to the technology of production and processing of pig products.
Стаття присвячена технології виробництва і переробці продукції свинарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13353
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірка студент 2023-32-34.pdf429,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.