Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1345
Назва: Малопоширені інтродуценти роду NEPETA L як нове джерело для вітчизняної виноробної галузі
Малораспространенные интродуценты рода Nepeta L. как новый источник для отечественной винодельческой отрасли.
The least widespread of introducents of genus Nepeta L. as a new source for the national wine industry.
Автори: Ковтун-Водяницька, С. М.
Тарасова, В. В.
Полукарова, Є. Ю.
Древова, С. С.
Ковтун-Водяницкая, С. М.
Полукарова, Е. Ю.
Kovtun-Vodyanytska, S.
Tarasova, V.
Polukarova, E.
Drevova, S.
Ключові слова: виноробна галузь
рід Nepeta
сировина
вермут
композиція
винодельческая отрасль
род Nepeta
сырье
композиция
Wine industry genus Nepeta
raw materials
vermouth
composition
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Малопоширені інтродуценти роду NEPETA L як нове джерело для вітчизняної виноробної галузі / С. М. Ковтун-Водяницька, В. В. Тарасова, Є. Ю. Полукарова, С. С. Древова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Т. 2, Вип. 4 (80). – С. 144-150.
Короткий огляд (реферат): Досліджено практичний аспект використання рослин видів роду Nepeta L., інтродукованих в Національному ботанічному саду ім. М. М. Гришка НАН України, у вітчизняній виноробній галузі. Установлено перспективність Nepeta mussinii Spreng. ex Henckel, N. transcaucasica Grossh., N. cataria L., N. sibirica L. як джерела сировини в нових композиціях вермутів.
Исследован практический аспект использования растений видов рода Nepeta L., интродуцированных в Национальном ботаническом саду им. Н. Н. Гришко НАН Украины, в отечественной винодельческой отрасли. Уста- новлена перспективность Nepeta mussinii Spreng. ex Henckel, N. transcaucasica Grossh., N. cataria L., N. sibirica L. как источника сырья в новых композициях вермутов.
The practical aspect of the use of plant species of the genus Nepeta L., introduced in the National Botanical Garden by N. Grishko of National Academy of Sciences of Ukraine in the domestic wine industry was investigated. The prospects of Nepeta mussinii Spreng. ex Henckel, N. transcaucasica Grossh., N. cataria L., N. sibirica L. as a source of raw material for new compositions of vermouth were defi ned.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1345
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 3 (80). - Т. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n79v3r2014t2kovtun.pdf593,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.