Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13729
Назва: | Технологія переробки плодів та овочів |
Автори: | Федорчук, Валентина Григорівна Fedorchuk, Valentina |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Технологія переробки плодів та овочів : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОНП "Агрономія" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 69 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13729 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-pererobki-plodiv-ta-ovochiv-prakt-201.pdf | 1,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.