Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13729
Назва: Технологія переробки плодів та овочів
Автори: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Технологія переробки плодів та овочів : метод. реком. для виконання практ. робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОНП "Агрономія" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 69 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13729
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-pererobki-plodiv-ta-ovochiv-prakt-201.pdf1,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.