Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13730
Назва: | Технологія продукції ресторанного господарства |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Каницька, Ірина Вікторівна Kanytska, Iryna |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Технологія продукції ресторанного господарства : курс лекцій / уклад. О. І. Петрова, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 109 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13730 |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
petrova-tehnol-prod-restoran-lekc-2023.pdf | 1,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.