Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13730
Назва: Технологія продукції ресторанного господарства
Автори: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Каницька, Ірина Вікторівна
Kanytska, Iryna
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Технологія продукції ресторанного господарства : курс лекцій / уклад. О. І. Петрова, Н. П. Шевчук, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 109 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13730
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
petrova-tehnol-prod-restoran-lekc-2023.pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.