Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13787
Назва: Товарознавство харчових продуктів
Автори: Кушнірук, Віктор Степанович
Kushniruk, Viktor
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Товарознавство харчових продуктів : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. С. Кушнірук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 130 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13787
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kushniruk-tovarozn-harch-prod-lekc-181-bak-2023.pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.