Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13850
Назва: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Автори: Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Каницька, Ірина Вікторівна
Kanytska, Iryna
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю : методичні вказівки з лабораторно-практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої спеціальності 181 - «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. М. І. Гиль, І. В. Каницька. Миколаїв : МНАУ, 2023. 88 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13850
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
standartizaciya-metrologiya-sertifikaciya-ta-upravlinnya-yakistyu-metod-181.pdf876,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.