Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13868
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮлевич, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorUlevich, Olena-
dc.contributor.authorРода, М.-
dc.contributor.authorРоманько, Р.-
dc.date.accessioned2023-05-24T11:32:07Z-
dc.date.available2023-05-24T11:32:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРода М., Романько Р., Юлевич О. Властивості кисломолочних продуктів з молока різних видів тварин // ΛΌГOΣ : збірник наукових праць. 2020. Вип. 3. С. 66-70. https://doi.org/10.36074/11.12.2020.v3.21uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13868-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleВластивості кисломолочних продуктів з молока різних видів тваринuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7155-Текст роботи-13378-1-10-20201216.pdf670,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.