Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1394
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФотіна, Т. І.-
dc.contributor.authorШаповалов, С. О.-
dc.contributor.authorКалашніков, В. О.-
dc.contributor.authorКисельов, О. В.-
dc.contributor.authorЛадика, Л. М.-
dc.contributor.authorФотина, Т. И.-
dc.contributor.authorШаповалов, С. А.-
dc.contributor.authorКалашников, В. А.-
dc.contributor.authorКисельов, А. В.-
dc.contributor.authorFotina, T.-
dc.contributor.authorShapovalov, S.-
dc.contributor.authorKalashnikov, V.-
dc.contributor.authorKyselov, A.-
dc.contributor.authorLadyka, L.-
dc.date.accessioned2015-03-12T09:44:45Z-
dc.date.available2015-03-12T09:44:45Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПорівняльна характеристика фізико-хімічного складу цистернального та альвеолярного козячого молока за умов видоювання / [Т. І. Фотіна, С. О. Шаповалов, В. О. Калашніков та ін.]// Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 2 (78). – С. 163-170.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1394-
dc.description.abstractУ роботі викладено особливості різниці між масовою часткою ком- понентів цистернального та альвеолярного молока. Показано, що в альвеолярному молоці масова частка жиру, протеїну, лактози, сухої речовини більша в середньому на 15; 4; 2,8; 7% відповідно. Показано різницю точки замерзання цистернального та альвеолярного молока, визначено, що в альвеолярному молоці температура замерзання біль- ша в середньому на 2,76%.ru
dc.description.abstractВ работе изложены особенности разницы между массовой долей компо- нентов цистернального и альвеолярного молока. Показано, что в альвеоляр- ном молоке массовая доля жира, протеина, лактозы, сухого вещества больше в среднем на 15; 4; 2,8; 7% соответственно. Показана разница точки замерзания цистернального и альвеолярного молока, определено, что в альвеолярном мо- локе температура замерзания больше в среднем на 2,76%.-
dc.description.abstractThe paper presents the features of the difference between the mass fraction of cistern and alveolar milk. It he’s shown that in alveolar milk mass of fat, protein, lactose, dry substance higher in an average of 15; 4; 2.8; 7% , respectively. It has shown the difference in terms freezing of cistern and alveolar milk, determined that the alveolar milk freezing point higher on average by 2.76%.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectмолоко кізru
dc.subjectальвеолярне молокоru
dc.subjectтранзиторно-альвеолярне молокоru
dc.subjectцистернальне молокоru
dc.subjectмасова частка жируru
dc.subjectмасова частка протеїнуru
dc.subjectмасова частка лактозиru
dc.subjectмасова частка сухої речовиниru
dc.subjectточка замерзання молока кізru
dc.subjectmilk goatsru
dc.subjectalveolar milkru
dc.subjecttransient-alveolar milkru
dc.subjectmilk tsysternalneru
dc.subjectFatru
dc.subjectprotein mass fractionru
dc.subjectmass fraction of lactoseru
dc.subjectthe mass fraction of dry matterru
dc.subjectthe freezing point of milk goatsru
dc.subjectмолоко козru
dc.subjectальвеолярное молокоru
dc.subjectтранзиторно-альвеолярное молокоru
dc.subjectмассовая доля жираru
dc.subjectмассовая доля протеинаru
dc.subjectмассовая доля лактозыru
dc.subjectмассовая доля сухого веществаru
dc.subjectточка замерзания молока козru
dc.titleПорівняльна характеристика фізико-хімічного складу цистернального та альвеолярного козячого молока за умов видоюванняru
dc.titleСравнительная характеристика физико-химического состава цистернального и альвеолярного козьего молока в условиях выдаивания.-
dc.titleComparative characteristics of physical and chemical cistern and alveolar goat milk composition by milking conditions.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 2 (78).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n78v2r2014fotina.pdf311,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.