Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13966
Назва: Інтегральний підхід управління логістикою в ресторанному бізнесі
Автори: Іваненко, Тетяна Яківна
Ivanenko, Tetyana
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іваненко Т. Я. Інтегральний підхід управління логістикою в ресторанному бізнесі // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції, м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 24-27.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13966
Розташовується у зібраннях:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2023
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
grs-kohf-15-16-03-2023-24-27.pdf380,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.