Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14009| Назва: | Законодавче регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні |
| Автори: | Гусенко, Анжела Анатоліївна Husenko, Anzhela |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Гусенко А. А. Законодавче регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні // Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2022 р., м. Миколаїв / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2022. С. 31-34. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14009 |
| Розташовується у зібраннях: | Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни - 2022 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 31-34.pdf | 700,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.