Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14039
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саламатіна, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Salamatina, Olga | - |
dc.contributor.author | Квасницька, К. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T07:35:57Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T07:35:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Квасницька К. Є., Саламатіна О. О. History and chocolate production technology // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 30-32. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14039 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто історія походження шоколаду з часів існування племені Мая і донині. Відмічено, з якої сировини виготовляється шоколад, користь темного шоколаду для організму людини. Визначено технологію виробництва шоколаду, термін зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article examines the history of the origin of chocolate from the times of the existence of the Maya tribe to the present day. It is noted from which raw materials chocolate is made, the benefits of dark chocolate for the human body. Chocolate production technology, shelf life are defined. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | какао боби | uk_UA |
dc.subject | шоколад | uk_UA |
dc.subject | молочний шоколад | uk_UA |
dc.subject | чорний шоколад | uk_UA |
dc.subject | процеси виробництва шоколаду | uk_UA |
dc.subject | cocoa beans | uk_UA |
dc.subject | chocolate | uk_UA |
dc.subject | milk chocolate | uk_UA |
dc.subject | dark chocolate | uk_UA |
dc.subject | chocolate production processes | uk_UA |
dc.title | History and chocolate production technology | uk_UA |
dc.title.alternative | Історія та технологія виробництва шоколаду | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірка міжнародна 2023-30-32.pdf | 654,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.