Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14039
Назва: History and chocolate production technology
Інші назви: Історія та технологія виробництва шоколаду
Автори: Саламатіна, Ольга Олександрівна
Salamatina, Olga
Квасницька, К. Є.
Ключові слова: какао боби
шоколад
молочний шоколад
чорний шоколад
процеси виробництва шоколаду
cocoa beans
chocolate
milk chocolate
dark chocolate
chocolate production processes
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Квасницька К. Є., Саламатіна О. О. History and chocolate production technology // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 30-32.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто історія походження шоколаду з часів існування племені Мая і донині. Відмічено, з якої сировини виготовляється шоколад, користь темного шоколаду для організму людини. Визначено технологію виробництва шоколаду, термін зберігання.
The article examines the history of the origin of chocolate from the times of the existence of the Maya tribe to the present day. It is noted from which raw materials chocolate is made, the benefits of dark chocolate for the human body. Chocolate production technology, shelf life are defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14039
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірка міжнародна 2023-30-32.pdf654,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.