Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14039
Title: History and chocolate production technology
Other Titles: Історія та технологія виробництва шоколаду
Authors: Саламатіна, Ольга Олександрівна
Salamatina, Olga
Квасницька, К. Є.
Keywords: какао боби
шоколад
молочний шоколад
чорний шоколад
процеси виробництва шоколаду
cocoa beans
chocolate
milk chocolate
dark chocolate
chocolate production processes
Issue Date: 2023
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Квасницька К. Є., Саламатіна О. О. History and chocolate production technology // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 30-32.
Abstract: У статті розглянуто історія походження шоколаду з часів існування племені Мая і донині. Відмічено, з якої сировини виготовляється шоколад, користь темного шоколаду для організму людини. Визначено технологію виробництва шоколаду, термін зберігання.
The article examines the history of the origin of chocolate from the times of the existence of the Maya tribe to the present day. It is noted from which raw materials chocolate is made, the benefits of dark chocolate for the human body. Chocolate production technology, shelf life are defined.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14039
Appears in Collections:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірка міжнародна 2023-30-32.pdf654,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.