Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14078
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савінок, Оксана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Savinok, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-30T06:57:41Z | - |
dc.date.available | 2023-05-30T06:57:41Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості : метод. реком. для лабор. та практ. занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 37 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14078 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-produktiv-harchuvannya-metod-magistr-181.pdf | 333,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.