Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14078
Назва: | Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості |
Автори: | Савінок, Оксана Миколаївна Savinok, Oksana |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості : метод. реком. для лабор. та практ. занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 37 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14078 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-produktiv-harchuvannya-metod-magistr-181.pdf | 333,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.