Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14078
Title: | Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості |
Authors: | Савінок, Оксана Миколаївна Savinok, Oksana |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості : метод. реком. для лабор. та практ. занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 37 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14078 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-produktiv-harchuvannya-metod-magistr-181.pdf | 333,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.