Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14078
Title: Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості
Authors: Савінок, Оксана Миколаївна
Savinok, Oksana
Issue Date: 2023
Citation: Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості : метод. реком. для лабор. та практ. занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. О. М. Савінок. Миколаїв : МНАУ, 2023. 37 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14078
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-produktiv-harchuvannya-metod-magistr-181.pdf333,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.