Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14114
Назва: Apple juice production technology
Автори: Святелик, К. Ю.
Саламатіна, Ольга Олександрівна
Salamatina, Olga
Ключові слова: сік
концентрат
яблучний сік
технологія виробництва соку
juice
concentrate
apple juice
juice production technology
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Святелик К. Ю., Саламатіна О. О. Apple juice production technology // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 20-21 квітня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 58-61.
Короткий огляд (реферат): У статті розкривається поняття, види та технологія виробництва соків, на прикладі яблучного, опис обладнання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14114
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірка міжнародна 2023-58-61.pdf778,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.