Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14141
Назва: | Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму |
Автори: | Домарацький, Євгеній Олександрович Domaratskiy, Yevhenii Нікончук, Наталія Володимирівна Nikonchuk, Nataliya |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму : метод. реком. для виконання самост. роботи та тест. контролю знань здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Агрономія" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Є. О. Домарацький, Н. В. Нікончук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 111 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14141 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-boroshna-krup-magistr-samost-201.pdf | 704,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.