Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14141
Назва: Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму
Автори: Домарацький, Євгеній Олександрович
Domaratskiy, Yevhenii
Нікончук, Наталія Володимирівна
Nikonchuk, Nataliya
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Технологія виробництва борошна, круп і комбікорму : метод. реком. для виконання самост. роботи та тест. контролю знань здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Агрономія" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Є. О. Домарацький, Н. В. Нікончук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 111 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14141
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-boroshna-krup-magistr-samost-201.pdf704,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.