Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1453
Назва: | Маркетинговий підхід до трактування сутності товару й товарного асортименту підприємства Маркетинговая сущность товара и товарного ассортимента предприятия. Marketing nature of goods and product assortment of enterprise. |
Автори: | Малюк, С. О. Малюк, С. А. Malyuk, S. |
Ключові слова: | товар продукція товарний асортимент товарна номенклатура структура асортименту product products product portfolio product nomenclature structure range продукция товарный ассортимент товарная номенклатура структура ассортимента |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Малюк С. О. Маркетинговий підхід до трактування сутності товару й товарного асортименту підприємства / С. О. Малюк // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 4 (81). – С. 55-60. |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено маркетингову сутність та особливості поняття
«товар». Представлено сутність та складові чинники поняття «товар-
ний асортимент» підприємства, а також взаємозв’язок асортиментної
політики та забезпечення конкурентоспроможності виробника. В статье исследована маркетинговая сущность и особенности понятия «товар». Представлены сущность и составляющие факторы понятия «товарный ассортимент», а также взаимосвязь ассортиментной политики и обеспечения конкурентоспособности производителя. This article deals with the nature and features of the marketing concept of «good». It presents the nature and component features of the concept of «product assortment» of a company, as well as the interrelation of assortment policy and competitiveness producer. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1453 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 4 (81). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n81v4r2014maluk.pdf | 331,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.