Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1460
Title: Пошук ефективних шляхів адаптації тварин при інтродукції їх в умовах глобального потепління
Поиск эффективных путей адаптации животных при интродукции их в условиях глобального потепления.
Finding effective ways to adapt animals in their introduction under global warming.
Authors: Тищенко, М. Г.
Tishchenko, M.
Keywords: глобальне потепління
температура
інтродукція
адаптація тварин
глобальное потепление
интродукция
адаптация животных
global warming
temperature
introduction
adaptation of animals
Issue Date: 2014
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Тищенко М. Г. Пошук ефективних шляхів адаптації тварин при інтродукції їх в умовах глобального потепління / М. Г. Тищенко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2014. – Вип. 4 (81). – С. 189-193.
Abstract: У статті висвітлено фактори зміни довкілля в бік глобального по- тепління та його вплив на організм тварин. Представлено розроблену установку, яка позитивно впливає на акліматизацію тварин та змен- шення негативного впливу підвищених температур на загальний стан організму тварин.
В статье освещены факторы изменения окружающей среды в сторону глобального потепления и его влияние на организм животных. Представлена разработанная установка, которая положительно влияет на акклиматизацию животных и уменьшение негативного воздействия повышенных температур на общее состояние их организма.
In this presented material, we research main factors of environmental change in the global warming conditions and data of its impact on animals. We developed the system, which positively affects acclimatization and reduce the negative state of the elevated temperature on the overall health of animals.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1460
Appears in Collections:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2014. - Вип. 4 (81).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n81v4r2014tishenko.pdf326,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.