Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14676
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorХрамов, Микита Сергійович-
dc.contributor.authorKhramov, Mykyta-
dc.date.accessioned2023-07-10T10:08:37Z-
dc.date.available2023-07-10T10:08:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПроцеси і апарати харчових виробництв : метод. реком. для виконання курсового проєкту здобувачами першого "Бакалаврського" рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2023. 27 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14676-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПроцеси і апарати харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
procesi-i-aparati-harchovih-virobnictv-kursovij-181-bakalav.pdf518,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.