Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14676
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.contributor.author | Храмов, Микита Сергійович | - |
dc.contributor.author | Khramov, Mykyta | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-10T10:08:37Z | - |
dc.date.available | 2023-07-10T10:08:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Процеси і апарати харчових виробництв : метод. реком. для виконання курсового проєкту здобувачами першого "Бакалаврського" рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2023. 27 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14676 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Процеси і апарати харчових виробництв | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
procesi-i-aparati-harchovih-virobnictv-kursovij-181-bakalav.pdf | 518,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.