Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14676
Title: Процеси і апарати харчових виробництв
Authors: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Храмов, Микита Сергійович
Khramov, Mykyta
Issue Date: 2023
Citation: Процеси і апарати харчових виробництв : метод. реком. для виконання курсового проєкту здобувачами першого "Бакалаврського" рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2023. 27 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14676
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
procesi-i-aparati-harchovih-virobnictv-kursovij-181-bakalav.pdf518,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.