Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14685
Назва: | Удосконалення біотехнології виробництва кисломолочного сиру в умовах ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв» |
Автори: | Каратєєва, Олена Іванівна, науковий керівник Karateeva, Helena, scientific director Чайка, Р. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Чайка Р. Удосконалення біотехнології виробництва кисломолочного сиру в умовах ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. Каратєєва. Миколаїв : МНАУ, 2023. 63 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дипломну бакалаврську роботу виконано на 63 сторінках друкованого тексту, з використанням 70 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань із них 3 латиницею. Також дипломна робота має вступ, 4 розділи, 8 підрозділів, 15 таблиць, 7 рисунків, висновок, пропозиції та список використаних джерел. Тема дипломної роботи: «Удосконалення біотехнології виробництва кисломолочного сиру в умовах ПРаТ «Лакталіс-Миколаїв»». Мета досліджень – порівняння двох видів заквасок які використовуються при виробництві сиру кисломолочного 9% Президент «Творожна традиція», а саме заквасок Choozit М531 FRO та Choozit М532 FRO, їх складу та напрями їх використання. Об’єкт досліджень – процес виробництва сиру кисломолочного 9% Президент «Творожна традиція». Предмет досліджень – процеси зброджування закваскок Choozit М531 FRO та Choozit М532 FRO. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: • Охарактеризувати технологічний процес виробництва продукту Сир кисломолочний 9% Президент «Творожна традиція»; • Порівняти різні види заквасок, які використовуються при виготовленні Сир кисломолочний 9% Президент «Творожна традиція»; • Проаналізувати вплив виду закваски на зброджувальні характеристики продукту. Методи дослідження – загально-прийняті стандартні методи шляхом спостереження та аналізу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14685 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чайка Р -162.pdf | 708,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.