Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14712
Title: Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Назарчук, М.
Issue Date: 2023
Citation: Назарчук М. Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 43 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій виробництва, списку літератури та додатків. Робота викладена на 43 сторінках комп’ютерного тексту містить 6 таблиць. Список літератури складає 39 джерела. Тема дипломної роботи: «Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв. Мета досліджень: оцінити технологію виробництва сирокопчених ковбас. Завдання досліджень: проаналізувати діючу на підприємстві технологію сирокопчених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, розрахувати кількість технологічного обладнання, виробничих площ, чисельність працівників, витрати ресурсів на виробництво сирокопчених ковбас. Проаналізовано технологічну схему виготовлення сирокопчених ковбас, розраховано основну сировину для виготовлення сирокопчених ковбас та технологічне обладнання для їх виробництва, оцінено якість досліджуваного продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14712
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Назарчук М.В..пт_pdf.pdf660,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.