Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14712
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Назарчук, М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-11T11:53:25Z | - |
dc.date.available | 2023-07-11T11:53:25Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Назарчук М. Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 43 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14712 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій виробництва, списку літератури та додатків. Робота викладена на 43 сторінках комп’ютерного тексту містить 6 таблиць. Список літератури складає 39 джерела. Тема дипломної роботи: «Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв. Мета досліджень: оцінити технологію виробництва сирокопчених ковбас. Завдання досліджень: проаналізувати діючу на підприємстві технологію сирокопчених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, розрахувати кількість технологічного обладнання, виробничих площ, чисельність працівників, витрати ресурсів на виробництво сирокопчених ковбас. Проаналізовано технологічну схему виготовлення сирокопчених ковбас, розраховано основну сировину для виготовлення сирокопчених ковбас та технологічне обладнання для їх виробництва, оцінено якість досліджуваного продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Назарчук М.В..пт_pdf.pdf | 660,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.