Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14712
Назва: Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв
Автори: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Назарчук, М.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Назарчук М. Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник О. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2023. 43 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій виробництва, списку літератури та додатків. Робота викладена на 43 сторінках комп’ютерного тексту містить 6 таблиць. Список літератури складає 39 джерела. Тема дипломної роботи: «Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв. Мета досліджень: оцінити технологію виробництва сирокопчених ковбас. Завдання досліджень: проаналізувати діючу на підприємстві технологію сирокопчених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, розрахувати кількість технологічного обладнання, виробничих площ, чисельність працівників, витрати ресурсів на виробництво сирокопчених ковбас. Проаналізовано технологічну схему виготовлення сирокопчених ковбас, розраховано основну сировину для виготовлення сирокопчених ковбас та технологічне обладнання для їх виробництва, оцінено якість досліджуваного продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14712
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назарчук М.В..пт_pdf.pdf660,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.