Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14721
Назва: | Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв |
Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник Shevchuk, Natalya, scientific director Саницька, М. |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Саницька М. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Харчові технології» / наук. керівник Н. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2023. 69 с. |
Короткий огляд (реферат): | Темою кваліфікаційної роботи є «Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв». В даній кваліфікаційній роботі матеріал включає українські статті науковців, інформацію з наукових посібників, інформацію з електронних ресурсів. Об’єктом кваліфікаційної є: технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. Предметом дослідження є борошняні кондитерські вироби у ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Метою роботи є оцінити технологію виробництва борошняних кондитерських виробів. В даній кваліфікаційній роботі розглянуто перспективи та сучасні тенденції кондитерської промисловості, розраховано розрахунки маси сировини і готової продукції, розрахунки одиниць технологічного обладнання, розрахунки виробничиї площ, чисельності працівників виробництва та витрат ресурсів на виробництво продукції. Розроблена апаратурно-технологічна схема та опис до неї та генеральний план. Висновки та пропозиції наданні підприємству. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14721 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Саницька М.І. пт_.pdf | 616,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.