Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1474
Назва: Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів
Качество воды и биотехнологические особенности выпаивания страусов.
Water quality and biotechnology peculiarities of watering ostriches.
Автори: Гончарова, О.В.
Гончарова, Е.В.
Goncharova, L.
Ключові слова: показники якості води
страусенята
особливості при напуванні
швидкість розвитку організму страусенят
показатели качества воды
выпаивания страусят
скорость развития организма страусят
продуктивные качества
water quality
particularly biotechnological process for watering ostriches
productivity
Дата публікації: 2013
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гончарова О. В. Якість води та біотехнологічні особливості при напуванні страусів / О. В. Гончарова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 43-46.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто роль води у страусівництві. Представлено чинники, що впливають на формування продуктивності страусів. Досліджено показники розвитку організму страусенят.
Рассмотрена роль воды в страусоводстве. Представлены факторы, влияющие на формирование продуктивных характеристик страусов. Исследованы показатели развития организма страусят.
The studies show the features of watering ostriches. The article investigated factors that affect the productive characteristics of ostriches.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1474
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n76v4r2013t2c2goncharova.pdf367,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.