Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14747
Назва: Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району
Автори: Кот Стах Петрович, науковий керівник
Kot Stah, scientific director
Ксон, Є.
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Ксон Є. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник С. Кот. Миколаїв : МНАУ, 2023. 62 с.
Короткий огляд (реферат): Обсяг виконаної кваліфікаційної роботи складає 62 сторінки комп’ютерного тексту. До структури роботи включено 12 таблиць. Для виконання роботи використано 48 вітчизняних літературних джерел. Для виконання теми роботи «Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району» об’єктом досліджень були свині великої білої породи та їх помісі з породами ландрас та дюрок. Метою досліджень стало проведення аналізу та виявлення окремих недоліків в технологічних процесах і впровадження певних заходів щодо їх покращення. В задачі досліджень входило проведення аналізу, кастрованих кнурців, відібраних у віці трьох місяців і ставили на відгодівлю та утримання свиней, динаміки росту чистопородних та помісних свинок, відгодівельні якості молодняку в залежності від живої маси. Об’єктом дослідження були свині великої білої породи та їх помісі з породами дюрок та ландрас. По принципу груп аналогів було сформовано 4 групи тварин, одна з яких була контрольною (чистопородні тварини великої білої породи та помісі дюрок) та 3 дослідних ( ІІ – (ВБ × Д×Л), ІІІ – (ВБ × Д), ІV – (ВБ × Д× Л)). Оцінка проводилась за загальноприйнятими методиками шляхом біометричної обробки вихідної інформації з використанням прикладних програм з визначенням середньої арифметичної та її помилки та показники мінливості. Впровадження удосконаленої технології призведе до підвищення рівня рентабельності виробництва свинини та доведення його рівня до 25,5%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14747
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР Ксон Є.В..pdf165,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.