Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14896
Назва: Сучасні аспекти управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Павлюк, Світлана Іванівна
Pavlуuk, Svitlana
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Павлюк С. І. Сучасні аспекти управління якістю в готельно-ресторанному бізнесі // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф. 6-7 квітня 2023 року, Київ / М-во освіти і науки України ; М-во культури та інформаційної політ. України. Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2023. С. 367-369.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14896
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezydopov_06.04.2023-367-369.pdf234,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.