Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943
Назва: | А.с. 92290. Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР |
Автори: | Кузьома, Віталій Вікторович Kuz'oma, Vitaliy Pavliuk, Svitlana Павлюк, Світлана Іванівна |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | А.с. 92290. Кузьома В. В., Павлюк С. І. Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР // Modern Economics. 2019. № 14. С. 115-120. DOI: https://doi.org/10.31521/modecon.V14(2019)-19. Заявл. 20.09.2019. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14943 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські свідоцтва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
№92290.pdf | 183,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.