Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 29.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Інноваційні технології переробки продукції тваринництва"Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Petrova, Olena; Петрова, Олена Іванівна; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Aleksandr; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2020Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчконцентратівПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Дизайн страв та кондитерських виробівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Організація виробництва в закладах харчуванняСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Технологія виробництва молока і яловичиниПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 4Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2022Технологія оздоровчих харчових продуктівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla
2022Технологія приготування страв сучасної української кухніШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2022Дизайн страв та кондитерських виробівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2022Технологія виробництва молока і яловичиниПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya