Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10107
Назва: | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 4 |
Автори: | Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 4 : метод. реком. для виконання лабораторних занять здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології", денної форми навчання / уклад. : Г. А. Данильчук, А. В. Зюзько, О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 37 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10107 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi-4.pdf | 330,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.