Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15196
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, С. О.-
dc.contributor.authorМеленчук, М. М.-
dc.date.accessioned2023-09-20T11:49:21Z-
dc.date.available2023-09-20T11:49:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПетренко С. О., Меленчук М. М. Перспективи використання інжиру в харчовій промисловості // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 56-59.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15196-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleПерспективи використання інжиру в харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
56-59.pdf450,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.