Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15196
Title: | Перспективи використання інжиру в харчовій промисловості |
Authors: | Петренко, С. О. Меленчук, М. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Петренко С. О., Меленчук М. М. Перспективи використання інжиру в харчовій промисловості // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 березня 2023 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2023. С. 56-59. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15196 |
Appears in Collections: | Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2023 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.