Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1521
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorСтриха, Людмила Александровна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorКозакевич, О.І.-
dc.contributor.authorКозакевич, А.И.-
dc.contributor.authorKozakeyich, A.-
dc.date.accessioned2015-03-30T10:58:09Z-
dc.date.available2015-03-30T10:58:09Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСтріха Л. О. Післязабійна оцінка м’ясної продуктивності бугайців різних генотипів / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 153-156.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1521-
dc.description.abstractОцінено м’ясну продуктивність бугайців різних генотипів за післязабійними показниками. Встановлено перевагу бугайців червоної степової породи, поліпшеної червоною датською за показниками забійного виходу, морфологічного складу, м’язово-кісткового співвідношенняru
dc.description.abstractОценена мясная производительность бычков разных генотипов по послеубойным показателям. Установлено преимущество бычков красной степной породы, улучшенной красной датской по показателям убойного выхода, морфологического состава, мышечно-костного соотношения-
dc.description.abstractThe meat productivity of bulls в of different genotypes is appraised after then by for slaughter indexes. The advantage is set on the indexes of for slaughter exit, morphological composition, muscularly-bone correlation of bulls of red steppe breed and red Danish breed.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectвелика рогата худобаru
dc.subjectпородаru
dc.subjectбугайціru
dc.subjectзабійний вихідru
dc.subjectвихід тушіru
dc.subjectм’язові-кісткове співвідношенняru
dc.subjectкоефіцієнт м’ясностіru
dc.subjectcattleru
dc.subjectbreedru
dc.subjectbullru
dc.subjectfor slaughter exitru
dc.subjectexit of carcassru
dc.subjectmuscularly-bone correlationru
dc.subjectcoefficient of meatru
dc.subjectкрупный рогатый скотru
dc.subjectбычкиru
dc.subjectубойный выходru
dc.subjectвыход тушиru
dc.subjectмышечно-костное соотношениеru
dc.titleПіслязабійна оцінка м’ясної продуктивності бугайців різних генотипівru
dc.titleОценка мясной производительности бычков разных генотипов после их убоя.-
dc.titleThe estimation of the meat productivity of bulls of different genotypes.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (75). - Т. 2. - Ч. 1.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n75v4r2013t2c1strikha.pdf646,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.