Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1521
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Стриха, Людмила Александровна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Козакевич, О.І. | - |
dc.contributor.author | Козакевич, А.И. | - |
dc.contributor.author | Kozakeyich, A. | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-30T10:58:09Z | - |
dc.date.available | 2015-03-30T10:58:09Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Стріха Л. О. Післязабійна оцінка м’ясної продуктивності бугайців різних генотипів / Л. О. Стріха // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (75), Т. 2, Ч. 1. – С. 153-156. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1521 | - |
dc.description.abstract | Оцінено м’ясну продуктивність бугайців різних генотипів за післязабійними показниками. Встановлено перевагу бугайців червоної степової породи, поліпшеної червоною датською за показниками забійного виходу, морфологічного складу, м’язово-кісткового співвідношення | ru |
dc.description.abstract | Оценена мясная производительность бычков разных генотипов по послеубойным показателям. Установлено преимущество бычков красной степной породы, улучшенной красной датской по показателям убойного выхода, морфологического состава, мышечно-костного соотношения | - |
dc.description.abstract | The meat productivity of bulls в of different genotypes is appraised after then by for slaughter indexes. The advantage is set on the indexes of for slaughter exit, morphological composition, muscularly-bone correlation of bulls of red steppe breed and red Danish breed. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | велика рогата худоба | ru |
dc.subject | порода | ru |
dc.subject | бугайці | ru |
dc.subject | забійний вихід | ru |
dc.subject | вихід туші | ru |
dc.subject | м’язові-кісткове співвідношення | ru |
dc.subject | коефіцієнт м’ясності | ru |
dc.subject | cattle | ru |
dc.subject | breed | ru |
dc.subject | bull | ru |
dc.subject | for slaughter exit | ru |
dc.subject | exit of carcass | ru |
dc.subject | muscularly-bone correlation | ru |
dc.subject | coefficient of meat | ru |
dc.subject | крупный рогатый скот | ru |
dc.subject | бычки | ru |
dc.subject | убойный выход | ru |
dc.subject | выход туши | ru |
dc.subject | мышечно-костное соотношение | ru |
dc.title | Післязабійна оцінка м’ясної продуктивності бугайців різних генотипів | ru |
dc.title | Оценка мясной производительности бычков разных генотипов после их убоя. | - |
dc.title | The estimation of the meat productivity of bulls of different genotypes. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (75). - Т. 2. - Ч. 1. Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n75v4r2013t2c1strikha.pdf | 646,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.