Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1531
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богза, С.Л. | - |
dc.contributor.author | Теплякова, Г.В. | - |
dc.contributor.author | Теплякова, А.В. | - |
dc.contributor.author | Bogza, S. | - |
dc.contributor.author | Teplyakova, A. | - |
dc.date.accessioned | 2015-04-03T11:55:52Z | - |
dc.date.available | 2015-04-03T11:55:52Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Богза С. Л. Визначення перспективного набору критеріїв аутентичності національних вин / С. Л. Богза, Г. В. Теплякова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013. – Вип. 4 (74), Т. 1. – С. 158-164. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1531 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання ідентифікації та аутентифікації тихих вин в Україні за основними критеріями. Розкрито основні проблеми націо- нального стандарту, що регламентує вимоги до зазначеної продукції. Запропоновано використовувати в якості критеріїв ідентичності та аутентичності мікроелементний склад та розподіл дейтерію в етилово- му спирті, що в комплексі характеризує регіональне походження вин. | ru |
dc.description.abstract | Рассмотрены вопросы идентификации и аутентификации тихих вин в Украине по определенным критериям. Охарактеризованы основные проблемы национального стандарта, регламентирующего требования к указанной про- дукции. Предложено использовать в качестве критериев идентичности и ау- тентичности микроэлементный состав и распределение дейтерия в этиловом спирте, что в комплексе характеризует региональное происхождение вин. | - |
dc.description.abstract | The issues of identifi cation and authentication of wines in Ukraine according to certain criteria are considered. We have defi ned the main problems of the national standard of the regulatory requirements for the specifi ed products. It is proposed to use as criteria of identity and authenticity, the microelement composition and distribution of deuterium in ethyl alcohol, which in combination characterizes the regional origin of wines. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | вино | ru |
dc.subject | критерії аутентичності | ru |
dc.subject | фальсифікація | ru |
dc.subject | мікроелементний склад | ru |
dc.subject | дейтерій | ru |
dc.subject | критерии подлинности | ru |
dc.subject | фальсификация | ru |
dc.subject | микроэлементный состав | ru |
dc.subject | wine criteria of authenticity | ru |
dc.subject | forgery | ru |
dc.subject | trace element composition | ru |
dc.subject | deuterium | ru |
dc.title | Визначення перспективного набору критеріїв аутентичності національних вин | ru |
dc.title | Проектирование перспективного набора критериев аутентификации национальных вин. | - |
dc.title | Designing of perspective set of criteria for the authentication of national wines. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (74). - Т. 1. Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n74v4r2013t1bogza.pdf | 456,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.