Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15487
Title: | Організація ресторанного господарства |
Authors: | Банєва, Ірина Олексіївна Baneva, Irina |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Організація ресторанного господарства : метод. реком. з проходження виробничої практики здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування» Спеціальність 241 « Готельно-ресторанна справа» Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 29 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15487 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
organizaciya-restorannogo-gospodarstva-241-praktika.pdf | 633,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.