Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15487
Title: Організація ресторанного господарства
Authors: Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Issue Date: 2021
Citation: Організація ресторанного господарства : метод. реком. з проходження виробничої практики здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування» Спеціальність 241 « Готельно-ресторанна справа» Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 29 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15487
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
organizaciya-restorannogo-gospodarstva-241-praktika.pdf633,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.