Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15487
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБанєва, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorBaneva, Irina-
dc.date.accessioned2023-10-13T12:18:50Z-
dc.date.available2023-10-13T12:18:50Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОрганізація ресторанного господарства : метод. реком. з проходження виробничої практики здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування» Спеціальність 241 « Готельно-ресторанна справа» Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 29 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15487-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОрганізація ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organizaciya-restorannogo-gospodarstva-241-praktika.pdf633,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.