Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15487
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Банєва, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Baneva, Irina | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-13T12:18:50Z | - |
dc.date.available | 2023-10-13T12:18:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Організація ресторанного господарства : метод. реком. з проходження виробничої практики здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування» Спеціальність 241 « Готельно-ресторанна справа» Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 29 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15487 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Організація ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
organizaciya-restorannogo-gospodarstva-241-praktika.pdf | 633,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.