Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15487
Назва: Організація ресторанного господарства
Автори: Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Організація ресторанного господарства : метод. реком. з проходження виробничої практики здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Галузь знань 24 «Сфера обслуговування» Спеціальність 241 « Готельно-ресторанна справа» Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 29 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/15487
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organizaciya-restorannogo-gospodarstva-241-praktika.pdf633,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.