Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 34.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Франчайзинг в індустрії гостинності: проблеми та перспективи розвиткуВеличко Олена В’ячеславівна, науковий керівник; Velychko Olena, scientific director; Ковальова, Н. І.; Kovalova, N.
2023Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в організації роботи готельно-ресторанного комплексу «Маєток» с. Мигія, Миколаївська областьБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лукіянчук, Д. Р.; Lukianchuk, D.
2023Управління персоналом ресторанного закладу в сучасних умовах (на прикладі ресторану «Гавань» м.Славута Шепетовського району Хмельницької області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Лойко, А. С.; Loiko, A.
2023Планування та організація event-заходів у закладах ресторанного господарства (на прикладі закладу «Bar Centro», м. Понт-Сен-МартенКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Мельник, Г. С.; Melnyk H.
2023Управління персоналом готельних підприємств на прикладі готелю “De volan boutique hotel”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Осійчук, В. В.; Osiychuk, V.
2023Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі ( на прикладі готельно-ресторанному комплексу «Маєток» с. Мигія, Первомайського району, Миколаївської області)Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Опря, М. О.; Oprіa, M. O.
2023Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємств індустрії гостинності на прикладі готелю“Holiday Inn Kyiv”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Міцюк, М. О.; Mitsiuk, M.
2023Вплив PR-технологій на діяльність мережі кав’ярень «Coffee Go» м. МиколаївКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Філонова, В. Р.; Filonova, V.
2023Розробка фірмового стилю ресторану (на прикладі ресторану «Scorini» м. Южноукраїнськ Вознесенського району Миколаївської області)Павлюк Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk Svitlana, scientific director; Тифанюк, І. В.; Tifanyuk, I.
2023Розробка маркетингової стратегії пекарні–кавʼярні “Франс.уа”Банєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Скорук, А. Ю.; Skoruk, A.